Ocean sup sport: ken jij het al?

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat w4f.com zich heeft aangesloten bij The SUP Company. Hun high-end carbon race paddle boards maken een geweldige aanvulling op ons productaanbod, verdere versterking van onze status als een premie SUP retailer. Jobe sup kopen bij watersports4fun Nederland is de beste keuze als je houdt van een dagje op het water. 

Hun productaanbod varieert van high-end race SUP boards, SUP surf boards en ook hun recente lijn van prone surf en downwind foil boards. Gecreëerd in de visie van de beroemde Australische waterman en ontwerper, Ben Tardrew, heeft One Ocean Sports als doel om de best presterende SUP surf en race boards in de wereld te bouwen.

Gebaseerd op gebruik en prestatie, zijn de ONE race SUP boards er in 3 verschillende constructies: Hybrid, Dynamic en Elite.

Hybrid

De Hybrid constructie is het instapmodel en biedt veel waar voor je geld. De gegoten PVC / hout sandwich constructie biedt een grote sterkte en stabiliteit, het creëren van een ideale touring en entry-level race board.

Dynamic

De Dynamic optie biedt een perfecte mix van gewicht en sterkte. De PVC Sandwich constructie zorgt voor een licht gewicht en een goede respons. Hoewel lichter dan de Hybrid, biedt de Dynamic een vergelijkbare stijfheid en stijfheid, waardoor hij ideaal is voor frequente SUP-racers.

De Elite biedt, zoals verwacht, de allerbeste constructie op het gebied van SUP racen. Een volledig voorgevormd PVC full Carbon board zorgt ervoor dat je gegarandeerd op het podium komt. Zeer duurzaam en extreem licht, deze full Carbon constructie is een droom voor elke SUP racer.

One SUP paddle boards zijn er in een reeks van modellen, elk specifiek ontworpen voor een andere discipline. De meest populaire modellen van race en touring SUP’s zijn de EVO 2.0, EDGE 2.0 en EDGE PRO 2.0.

De evo

De EVO is een echte flat deck downwind board dat ook presteert prachtig in vlak water omstandigheden. Een dubbele concave over de hele onderkant van het board en een vollere nose out lijn, maakt het board ongelooflijk stabiel en in staat om over hobbels te rijden in plaats van er in te snijden. De EVO is verkrijgbaar in alle drie de constructie-opties en in een blauw/zilveren kleurstelling.

De edge

De EDGE is misschien wel het meest veelzijdige board in de One serie van SUP’s. Een echte kampioen in vlak water, de One EDGE 2.0 presteert goed in een veelheid van omstandigheden, met inbegrip van milde down wind hobbels. Ondanks dat het een race-georiënteerd board is, kan de EDGE een perfect touring board zijn voor lange afstanden. Met zijn 14’0 snijdt het board met gemak door het water met een hoge snelheid. Het board is verkrijgbaar in zowel Elite als Hybrid constructies en in verschillende breedtematen, waaronder 25″, 23.5″ en 22″.

De EDGE PRO 2.0 is de ultieme speed SUP met waanzinnige prestaties in alle weersomstandigheden. Ontworpen voor vlak water racen. Verkrijgbaar in de holle constructie is dit veruit de lichtste race SUP op de markt met een gewicht van slechts 10 kg. Verkrijgbaar in 23.5″ en 21.5″ breedtes en 14’0 in lengte, de EDGE PRO is veruit de snelste en lichtste race SUP op de markt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.